Næstved Erhvervspark byder to nye speciallæger velkomne i lægecenter på Parkvej

Køge, den 26-02-2021

Årets to første måneder har budt på to udskiftninger af speciallægeklinikker på Parkvej 46 i Næstved. Samtlige klinikker og bandagist har boet i centret igennem længere tid. Sædvanligvis videreføres klinikkerne til kolleger i klinikken, eller til bekendte fra branchen. Det er også, hvad der er sket her. Vi er meget tilfredse med denne udvikling, idet det sikrer kontinuitet i lægecentret, og et højt kompetanceniveau hos lejerne. Således er klinikkerne stadig meget populære i Næstved, og især blandt de lokale beboere fra de omkringliggende store boligområder.

Vi er glade for at kunne byde de to nye klinikejere velkommen hos Næstved Erhvervspark, og ser frem til et mangeårigt samarbejde.

Næstved Erhvervspark ApS er et selskab, som har opkøbt 6 erhvervsejendomme i Næstved i årene 2016-17 med 3 forskellige beliggenheder. Industrivej 9-13 er erhvervsejendomme udlejet til private storage, kontor samt lager. Ligeledes er der en urealiseret byggeret på ca. 4.500 m2. Parkvej 46 er et udpræget lægecenter, der udover lejemål til GF Forsikring er udlejet til 7 forskellige speciallægeklinikker. Gl. Holstedvej er en flot og mondæn butiksejendom fuldt udlejet til Lauritz.com.